Nieuws

Like It Always Was van Danny Vera uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Like It Always Was van Danny Vera uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong

De nieuwe single van Danny Vera is uitgeroepen tot TopSong! Je hoort Like It Always Was de komende week extra vaak op NPO Radio 2.

Met het eerste nummer van zijn aankomende album DNA gooit Danny Vera meteen hoge ogen: Like It Always Was is uitgeroepen tot de nieuwe NPO Radio 2 TopSong. "Waar ik normaal twee á drie jaar doe over twintig liedjes, heb ik ze nu in twee maanden tijd geschreven", vertelt Danny over zijn aankomende plaat. "Alles kwam er eigenlijk gewoon spontaan uit."

Een van die nummers is de akoestische ballad Like It Always Was. Bart Arens maakte vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend dat het nummer is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong:

Video niet beschikbaar

Naast de release van Like It Always Was en de aankondiging van DNA, dat op 13 oktober verschijnt, maakte Danny deze week ook bekend op tournee te gaan. Tijdens zijn Beggin' for Trouble tour staat de zanger, op een podium in het midden van de zaal, in TivoliVredenburg, De Oosterpoort en 013.

Intieme uitvoering op Concert at SEA

Een week geleden speelde Danny Vera op het hoofdpodium van Concert at SEA in zijn thuisprovincie Zeeland. Naast die enorme show, speelde hij voor NPO Radio 2 nog een intieme versie van Like It Always Was op de vuurtoren op het festivalterrein.

"Daar zou ik in principe niets op tegen hebben", vervolgt Danny. "Mits ie gewoon van steen is en er al honderd jaar staat. Maar dit grafding is gemaakt van een paar steigerpijpjes." Ondanks zijn zenuwen, en een gitarist die steeds groener werd, weet de zanger een prachtige versie van Like It Always Was te spelen op de vuurtoren. Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Like It Always Was ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie