Nieuws

Young Gun Silver Fox slaat opnieuw toe met TopSong Still Got It Goin' On

foto: Greenhouse Talent
  1. Nieuwschevron right
  2. Young Gun Silver Fox slaat opnieuw toe met TopSong Still Got It Goin' On

De mannen van Young Gun Silver Fox hebben de NPO Radio 2 TopSong te hebben met hun nieuwe single. Je hoort Still Got It Goin' On, de openingstrack van hun nieuwe album, de komende week extra vaak!

Yachtrockduo Young Gun Silver Fox bracht eind 2022 hun vierde album Ticket to Shangri-La uit, de opvolger van Canyons van 2020. Vanaf de sfeervolle blazers van openingstrack Still Got It Goin' On blijken Shawn Lee en Andy Platts wederom een onweerstaanbare plaat te hebben afgeleverd. De single is door de dj's van NPO Radio 2 uitgeroepen tot de nieuwe TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Still Got It Goin' On

Shawn Lee en Andy Platts timmerden met andere muzikale projecten aan de weg toen ze elkaar in 2005 ontmoetten op MySpace. Zeven jaar later besloten ze de handen ineen te slaan en richtten ze Young Gun Silver Fox op. Vanaf debuut West End Coast uit 2015 hebben de heren een speciale band met Nederland, dat razendsnel viel voor de soulvolle sound van het duo.

Luister hieronder naar Still Got It Goin' On:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Still Got It Goin' On of onze eerder verkozen TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie