Nieuws

Kijktip! De beste James Bond-hits in Blokhuis Extra

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijktip! De beste James Bond-hits in Blokhuis Extra

Na veel uitstel ging vorige week eindelijk de 25e James Bondfilm No Time To Die in première. Om te vieren dat 007 terug is op het witte doek, neemt Leo Blokhuis je vanavond mee op tocht langs de beste titelsongs van de geheim agent.

Sinds de verschijning van de eerste 007-film Dr. No in 1962 hebben tal van artiesten hits gescoord met een Bond-soundtrack. Denk bijvoorbeeld aan Paul McCartney & Wings, Shirley Bassey, Carly Simon, Duran Duran, Gladys Knight en Billie Eilish. En welk Bond-nummer had Coldplay ook alweer ooit op het repertoire staan? Je ziet het vanavond in Blokhuis Extra.

Datum: dinsdag 5 oktober 2021
Tijd: 22:20 uur
Zender: NPO 2 extra

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blokhuis Extra

In Blokhuis Extra duikt Leo Blokhuis (NPO Radio 2, Top 2000 a gogo) in de afgelopen 60 jaar popmuziek. Dat doet hij telkens aan de hand van een thema: denk aan een artiest en een specifiek deel van zijn of haar oeuvre, een popjaar, een subgenre, een festival of een jubilerend label. Het programma is een voortzetting van NPO Radio 2 presenteert…

NPO 2 Extra

Blokhuis Extra: James Bond Hits is vanavond om 22.20 uur te zien bij de NTR op NPO 2 Extra (KPN kanaal 88 of Ziggo kanaal 222). Na afloop is de uitzending terug te kijken via NPO Start.

Ster advertentie
Ster advertentie