Muzieknieuws

Vanavond op televisie: Blokhuis Extra over filmhits uit de jaren 70

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Vanavond op televisie: Blokhuis Extra over filmhits uit de jaren 70

Vanavond staat er een nieuwe aflevering van Blokhuis Extra op het programma, waarin de focus ligt op filmhits uit de jaren 70 en nummers die vooral of uitsluitend bekend zijn van live-uitvoeringen.

Voor deze nieuwe aflevering heeft Leo Blokhuis de mooiste pophits uit al dan niet beroemde films uit de jaren 70 verzameld. Soms wordt de speelfilm vergeten, maar blijkt de hitsong onvergetelijk, zoals Donna Summers Last Dance. Aan de andere kant zijn sommige speelfilms en soundtracks erg succesvol geweest, maar zijn bepaalde hits in de vergetelheid geraakt, zoals die van KC & The Sunshine Band. Verder zie je grote filmhits als Shaft en Giving Him Something He Can Feel, de titelsong van Grease, de eerste Bond-rockhit Live And Let Die, Knockin' On Heaven's Door en Barbra Streisands Evergreen uit A Star Is Born.

Datum: 30 april

Tijd: 22:00

Zender: NPO 2 extra

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blokhuis Extra

In het muziekprogramma Blokhuis Extra duikt Leo Blokhuis (NPO Radio 2, Top 2000 a gogo) in om en nabij 60 jaar popmuziek. Dat doet hij telkens aan de hand van een thema: denk aan een artiest en een specifiek deel van het oeuvre, een popjaar, een subgenre, een jubilerend festival of label. Om maar wat te noemen.

Ster advertentie
Ster advertentie