Nieuws

Novastar sleept TopSong in de wacht met nieuwe single

foto: Universal Music
  1. Nieuwschevron right
  2. Novastar sleept TopSong in de wacht met nieuwe single

Met zijn eerste nieuwe track in drie jaar tijd scoort Novastar meteen weer. Deep Are The Eyes is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

In november brengt Novastar, de artiestennaam van Joost Zweegers, zijn zesde album Holler and Shout uit. Met Deep Are The Eyes geeft de in België wonende Nederlander een voorproefje op de opvolger van In The Cold Ligt Of Monday. Zweegers nam de aankomende plaat op met Mikey Rowe, die toetsen speelt bij Noel Gallagher's High Flying Birds.

Tijdens de uitzending van Aan De Slag! van vrijdagochtend verraste Bart Arens de zanger met het goede nieuws. "Je maakt me heel gelukkig", gaf Zweegers aan. "Bij elke kunst hoort onzekerheid. Als het klaar is en de dag komt dat het uitgebracht wordt, dan hoop je dat het goed valt."

Beluister het gesprek hieronder:

Emotionele pianotracks

Novastar brak door met tracks als The Best Is Yet To Come en Never Back Down: fraaie pianogedreven songs waar Zweegers' prachtige stem mooi op aansloot. Deep Are The Eyes is een nummer dat uitstekend in die Novastar-traditie past.

Bekijk de clip van Deep Are The Eyes hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Deep Are The Eyes of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie