Nieuws

Adele komt na lange pauze met nieuwe muziek op 15 oktober

foto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Adele komt na lange pauze met nieuwe muziek op 15 oktober

Het heeft even geduurd, maar na een pauze van zo’n vijf jaar komt Adele eindelijk weer met nieuwe muziek. Haar nieuwe nummer zal op 15 oktober verschijnen.

De zangeres plaatste dinsdagavond een tipje van de sluier over de nieuwe single. Zo zien we een stukje videoclip én weten we de titel van het nummer.

Easy on Me

Op het filmpje die Adele op haar Instagramaccount plaatste, zien we haar een cassettebandje in haar auto doen. Vervolgens klinkt er een typische pianomelodie waar we de zangeres van kennen. De titel van het fragment luidt: 'Easy On Me, october 15'. Het is duidelijk dat we nog een aantal dagen geduld moeten hebben, maar we eindelijk getrakteerd worden op nieuwe muziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album

In september dit jaar werd al duidelijk dat het nieuwe album van Adele zal verschijnen op 10 december 2021. Dit heeft Adele overigens nog niet bevestigd op een van haar social media kanalen. De onduidelijkheid geeft fans de vrijheid om met de spannendste theorieën te komen. Zo zagen we in verschillende steden billboards met het nummer ‘30’. Voor fans een goede reden om te denken dat het nieuwe album van Adele ‘30’ zal gaan heten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie