Nieuws

Simon Keizer maakt zijn debuut als NPO Radio 2 dj

foto: NPO Radio 2foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Simon Keizer maakt zijn debuut als NPO Radio 2 dj

Gisteren was het dan zover: Simon Keizer maakte zijn radiodebuut als NPO Radio 2 dj in het programma 'Simon & Frank'! Wouter van der Goes geniet op het moment namelijk nog van zijn vakantie en daarom moest er naar een vervanger gezocht worden.

'En toen dacht ik, ja met wie zou ik het nu heel erg leuk vinden om dit programma te maken. Simon, jij stond echt bovenaan het lijstje. Het lijkt mij namelijk heel leuk om met jou een keer radio te maken. En volgens mij zit radio ook echt wel een beetje in je hart!' zo vertelde Frank van 't Hof aan het begin van het programma.

Dat Simon radio in zijn hart heeft gesloten liet hij wel merken, al vond hij het nog wel een beetje spannend: 'Ja ik vind het sowieso heel leuk om radio te bezoeken als wij iets te promoten hebben, het voelt heel dichtbij. Radio luisteren voelt heel dichtbij. Maar radio maken... ja ik zit hier wel met klamme handjes... eerlijk is eerlijk.'

Simon & Frank

Naast het feit dat Simon radio mocht maken was hij ook nog enthousiast over iets heel anders: 'Wat te gek dat ik een keer vooraan genoemd word binnen een duo. Ik heb een minderwaardigheidscomplex door altijd Nick én Simon. Je hinkt er altijd een beetje achteraan. Maar nu is het Simon & Frank!'

Bekijk hieronder het hele gesprek.

Video niet beschikbaar

Wout & Frank

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof luiden op vrolijke wijze het weekend in. Luister elke vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur naar Wout & Frank!

Ster advertentie
Ster advertentie