Nieuws

Anouk scoort TopSong met nieuwe track Something Better

foto: Universal Music
  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk scoort TopSong met nieuwe track Something Better

Anouk verraste deze week door vrijwel onaangekondigd haar nieuwe track Something Better uit te brengen. Het nummer is meteen uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

De zangeres maakt zich op voor een optreden op het Malieveld in haar thuisstad Den Haag. Anouk kondigde de show, die op 11 juni plaatsvindt, in november aan. Daarbij vertelde de zangeres dat bezoekers een combinatie van klassieke tracks uit haar repertoire en nieuw materiaal kunnen verwachten.

Nieuw materiaal verscheen er deze week dus in de vorm van Something Better. De ingetogen pianoballad, een voorproefje voor mini-album Trails of Fails dat op 22 april verschijnt, viel meteen in de smaak bij de dj's van NPO Radio 2, die de track uitriepen tot de gloednieuwe TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Video niet beschikbaar

Bekende gasten op het Malieveld

Naast het uitbrengen van Something Better maakte Anouk ook onlangs bekend wie haar voorprogramma verzorgt op het Malieveld. Dat zijn bekende namen: Frenna en Songfestivalinzending S10 zullen op de zangeres in Den Haag vergezellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Take A Chance of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie