Nieuws

Jeangu Macrooy stijgt tot nieuwe hoogtes op TopSong Space

foto: Anne-Marie Kok
  1. Nieuwschevron right
  2. Jeangu Macrooy stijgt tot nieuwe hoogtes op TopSong Space

Jeangu Macrooys nieuwe single Space is uitgeroepen tot TopSong! Je hoort het nummer de komende week extra vaak op NPO Radio 2.

Jeangu Macrooy zit niet graag stil. Het blijkt niet alleen uit zijn dansmoves in de clip van zijn nieuwe single Space, maar ook uit het feit dat die track al vier maanden verscheen nadat de zanger zijn derde studioplaat Summer Moon uitbracht. Space viel goed in de smaak: de dj's van NPO Radio 2 riepen het nummer deze week uit tot de nieuwe TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend. Hij verraste de zanger met een telefoontje, beluister het gesprek hieronder:

Bart verrast Jeangu Macrooy: zijn vrolijke nummer Space is NPO Radio 2 TopSong

Funky ruimtereis

Met Space brengt Macrooy een onweerstaanbare funkhit, ook nog eens voorzien van een heerlijke clip, waarin de zanger stofzuigend door zijn huis op een verre planeet danst.

Sinds de lancering op 31 maart wist Space iedere week al meer terrein te veroveren op NPO Radio 2. Luisteraars van De Verrukkelijke 15 waren meteen onder de indruk en stemden het nummer in de lijst. Met de verkiezing tot TopSong bereikt Macrooys single een nieuw hoogtepunt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Space of onze eerder verkozen TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie