Nieuws
BNNVARA

Niels Geusebroek na een break weer terug bij zichzelf met Mine

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek na een break weer terug bij zichzelf met Mine

Niels Geusebroek is terug van weggeweest en dat liet hij niet onopgemerkt voorbij gaan. Samen met Yori én een heel orkest deed hij vanochtend zijn nieuwe single Mine live bij Jan-Willem Start Op.

Na zijn gigantische hits Take Your Time Girl en Year Of Summer besloot Niels Geusebroek een aantal jaren geleden even afstand te nemen van muziek. "Ik had een tijd het gevoel dat ik niet echt iets te melden had, ofzo. Ik wil altijd iets van mezelf in die liedjes leggen", vertelt Niels. Het succes van Take Your Time Girl en Year Of Summer zorgde ervoor dat Niels creatief blokkeerde. “Ik had opeens twee hits achter elkaar, terwijl ik al twintig jaar aan het ploeteren was voor drie man barpersoneel en een kratje bier. Dat ging in mijn hoofd zitten.”

Terug bij zichzelf

Afgelopen twee jaar kwamen er weer wat liedjes, die verzamelde Niels Geusebroek in een mand. "Toen dacht ik opeens: 'Oké, ik ga weer de studio in. En ik wil weer liedjes met mensen delen." Zijn nieuwe single Mine is daarvan de eerste. Met dit liedesliedje is hij weer helemaal terug bij zichzelf. Het nummer zingt hij samen met Yori Swart, die onder andere in het voorprogramma van Milow optrad. Na al even geroepen te hebben dat ze echt eens samen moeten werken, besloten Niels en Yori dat het tijd was om nu echt samen de studio in te duiken. Dat leverde een primeurtje op voor Jan-Willem en Jeroen. Vanochtend zongen ze het nummer voor het eerst live op de radio.

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie