Nieuws

Luister hier naar het nieuwe album van Imagine Dragons

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister hier naar het nieuwe album van Imagine Dragons

In juli werden we al getrakteerd op Wrecked, de single van het nieuwe album van Imagine Dragons. Vanaf vandaag is Mercury - Act 1 volledig te beluisteren.

De afgelopen drie jaar is de band uit Las Vegas druk met het schrijven van muziek. Er worden zo’n driehonderd demo’s gemaakt waar er dertien uit overblijven. Het vijfde album van de Amerikaanse poprockband is af. Imagine Dragons vertelt op Instagram dat hun muziek vooral mee verandert met levensontwikkelingen. Zo staan op Mercury - Act 1 de hoogte- en dieptepunten centraal. De band zingt onder andere over het vieren van het leven, maar ook over het verliezen van dierbaren.

Wrecked

Zo schreef de band Wrecked over de schoonzus van frontman Dan Reynolds. Hij verloor haar in 2019 door de gevolgen van kanker. “I remember the words that you said, remember the life you led. I'll see you again, my loved one.”

Beluister hieronder het nieuwe album:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Imagine Dragons in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2020 staat Imagine Dragons acht keer in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor Radioactive, afkomstig van debuutplaat Night Visions uit 2012. Het nummer staat op 410 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie