Nieuws

DI-RECT verovert harten met TopSong How My Heart Was Won

foto: DI-RECT
  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT verovert harten met TopSong How My Heart Was Won

How My Heart Was Won van DI-RECT is uitgeroepen tot de nieuwe NPO Radio 2 TopSong. Je hoort de emotionele nieuwe single deze week extra vaak!

De mannen van DI-RECT zijn 2023 voortvarend begonnen: in de eerste weken van het nieuwe jaar kondigde de band uit Den Haag twee shows in Ahoy aan, werd er gespeeld op Eurosonic Noorderslag én verscheen de nieuwe single How My Heart Was Won. Die laatste viel goed in de smaak bij de dj's van NPO Radio 2, die het nummer uitriepen tot TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Video niet beschikbaar

Orkestrale shows

In februari staat DI-RECT op het podium van AFAS Live voor twee bijzondere optreden met het Residentie Orkest. "Het spelen van onze liedjes met een groot orkest geeft zo'n ontzettende kick", laten de bandleden weten. "Het staat al lang op onze bucketlist om met het Residentie Orkest optredens te geven."

Maar dat nieuwe single How My Heart Was Won ook zonder orkest prachtig klinkt, bleek deze week bij Jan-Willem Start Op. Daar speelde DI-RECT hun nieuwe single niet één, maar twee keer live. Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je How My Heart Was Won of onze eerder verkozen TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie