Muziekcafé
AVROTROS

Nielson over optreden Jaap Reesema tijdens Beste Zangers: "Mijn tranen zijn op"

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson over optreden Jaap Reesema tijdens Beste Zangers: "Mijn tranen zijn op"

Muziekcafé is weer terug in De Vorstin voor een nieuw seizoen vol live muziek! Afgelopen zaterdag waren Nielson, Matt Simons en Someone te gast. Zo vertelt Nielson over zijn ervaringen bij Beste Zangers, kan Matt Simons een aardig woordje Nederlands én vechten Someone en Nielson om de winst in de Laatste Ronde Plaat. Bekijk hier de fragmenten terug.

Beste Zangers

De afgelopen aflevering van Beste Zangers, waarin Nielson centraal stond, had veel mooie momenten. In het bijzonder de prachtige vertolking van Jaap Reesema van Grijs, het nummer dat Nielson schreef voor zijn overleden neef. Het heeft veel losgemaakt bij de kijkers, maar ook bij de deelnemers van het programma. Ondanks dat het veel emoties losmaakt, kijkt Nielson er ook op een andere manier naar. Hij vertelt aan Carolien hoe hij het heeft ervaren dat dit persoonlijke nummer door iemand anders gezongen wordt.

Een beetje Nederlands?

Matt Simons is nu op tour door Nederland, maar hij komt hier al jaren. Ook heeft Matt al een aantal samenwerkingen gedaan met Nederlandse artiesten. Zo ook met Tabitha en het nummer Ik Wist Het / In Case You Missed It. Maar hoe gaat het eigenlijk met zijn Nederlands, terwijl hij óók nog een beetje last heeft van een jetlag? Carolien vraagt het aan hem tijdens Muziekcafé.

Laatste Ronde Plaat

In de allereerste battle om de Laatste Ronde Plaat van dit seizoen staan twee kemphanen tegenover elkaar: Nielson vs. Someone (Tessa Rose Jackson). Met twee parels van nummers proberen beide artiesten de luisteraar voor zich te winnen in een pitch van dertig seconden. Uiteindelijk gaat Nielson er met de winst vandoor. Benieuwd naar hun keuzes? Check hier het fragment.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie