Muziekcafé
AVROTROS

Kijk terug: Muziekcafé vanuit de studio met SERA

foto: SERA
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Muziekcafé vanuit de studio met SERA

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en zaterdag 12 augustus was dat SERA.

SERA

SERA heeft eind juli een nieuwe track uitgebracht: Best Friend. In Best Friend vraagt SERA zich af of ze verliefd is geworden op haar beste vriend. Het nummer is de opvolger van Head Held High, de track waarmee de zangeres in het begin van 2023 een flinke hit scoorde. De afgelopen jaren maakte de carrière van SERA een stormachtige ontwikkeling door. Dankzij haar covers op social media verscheen ze op de radar van sterren als Katy Perry en Justin Bieber, waarna ze ook met haar eigen songs hoge ogen gooide. In juni 2022 verscheen de documentaire SERA, waarin NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen de zangeres volgde tijdens de aanloop naar haar optreden op Eurosonic Noorderslag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Head Held High

Begin dit jaar brengt SERA de track Head Held High uit en het wordt haar grootste hit tot nu toe! Ze vertelt aan Bart wat ze allemaal te danken heeft aan de track: "Het heeft mijn leven veranderd." Daarnaast heeft 2023 haar nog meer gebracht. Zo heeft ze tijdens haar vakantie in Zuid-Afrika één van haar grootste angsten overwonnen. "Ik doe het ook nooit meer," zo stelt SERA.

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie