Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé met IOS en Jaap Reesema

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met IOS en Jaap Reesema

Zaterdag 16 december hebben IOS en Jaap Reesema opgetreden in Muziekcafé vanuit De Vorstin. Bekijk hier de fragmenten terug.

IOS

Na dertien jaar is de band Is Ook Schitterend (IOS) dit jaar weer terug! Begin december brachten ze de single Dagen Als Deze uit, een kerstliedje over de essentie van de feestdagen. Over de toch wel verrassende keuze om met een kerstliedje terug te komen, zegt de band: "Het voelde gewoon goed. We zijn weer muziek gaan maken om nieuwe dingen te doen. De basis voor deze kerstsingle ontstond tijdens de schrijfsessies en bleek een ware groeibriljant."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jaap Reesema

Met een platina bekroond album, een uitverkochte clubtour en een geslaagd optreden in de Belgische Lotto Arena kan Jaap Reesema terugkijken op een succesvol 2023. Om het jaar in stijl af te sluiten brengt hij met Maar 1 Wens Met Kerstmis voor het eerst een plaat uit die met de twee feestdagen van eind december te maken heeft. "Het gaat erom dat je van alles kunt wensen, maar je hebt natuurlijk altijd een paar personen die je heel graag met kerstmis wilt zien en bij je wilt hebben. Dat is waar dit liedje over gaat," aldus Jaap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie