Muzieknieuws

Taylor Swift verstopt zich onderweg naar podium in schoonmaakkar

foto: Still TikTok @shaydanazifpour
  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift verstopt zich onderweg naar podium in schoonmaakkar

Taylor Swift staat bekend om haar vermommingen om, zonder ongewenste aandacht, van A naar B te komen. En nu lijkt ze een nieuwe verstopplek te hebben toegevoegd aan haar arsenaal aan camouflage.

De zangeres laat zich tijdens haar Eras-tour naar podia vervoeren in een grote schoonmaakkar.

Zwabbers en bezems

TikTok'er Shay plaatste eerder deze week een video van Swift's show in Arlington, Texas. Shay had kaartjes voor het optreden waarbij ze een deel van de achterkant van het podium kon zien. En daar spotte ze een paar medewerkers die met een verdacht wagentje aan het zeulen waren, vol zwabbers en bezems. Vervolgens sprong de superster uit haar verstopplek en zette ze koers richting podium.

Het gerucht dat de popzangeres op creatieve wijze haar entree maakte, deed al langer de ronde. En deze TikTok-video is daar de bevestiging van. Swift heeft zelf niet op de beelden gereageerd.

Koffer

Het is niet de eerste keer dat Swift naar creatieve vermommingen grijpt. In haar vastberadenheid om paparazzi te vermijden, werd ze in 2018 gezien terwijl ze vanuit een hotel naar haar transport werd gebracht in een gigantische koffer.

Bekijk hieronder de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Taylor Swift in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 staat Taylor Swift maar liefst zes keer in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering voor de popsensatie is All Too Well (Taylor's version) op plek 439.

Ster advertentie
Ster advertentie