Muzieknieuws

Foo Fighters covert samen met Jack Black AC/DC’s Big Balls

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters covert samen met Jack Black AC/DC’s Big Balls

"Ik zing het nummer vandaag niet", deelt frontman Dave Grohl mee nadat Foo Fighters AC/DC's Big Balls inzet. Jack Black, acteur en zanger van Tenacious D, rent dan het podium op. Samen trakteren ze het publiek op een pittige vertolking van AC/DC's Big Balls. Check hieronder de beelden.

Jack Black is in Auckland voor de opnames van de nieuwe Minecraft-film, waarin hij het doek deelt met Jason Momoa en Jennifer Coolidge. Als Grohl hem vraagt om de Foo Fighters-traditie van live covers voort te zetten, kan Black geen nee zeggen. En zo ontstaat er een onvergetelijk moment waarop het publiek niet alleen geniet van de muziek, maar ook van de onmiskenbare humor van Jack Black.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een lange geschiedenis

Grohl en Black delen een lange geschiedenis in de studio en op het podium. Grohl is te horen als gitarist en drummer op het debuutalbum van Tenacious D en maakt een verschijning als Satan in de Tenacious D-film. Daarnaast heeft Black vaak het podium gedeeld met de rockband om samen nummers van Led Zeppelin, Rush en meer te coveren tijdens de tours.

Na het einde van de tournee door Nieuw-Zeeland eind januari, steken de Foo Fighters de oceaan over naar Europa. Helaas treden ze niet op in Nederland, maar wel in België, waar ze te zien zijn op Rock Werchter 2024.

Ster advertentie
Ster advertentie