Muzieknieuws

Robbie Williams neemt grootste hits opnieuw op met Metropole Orkest

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams neemt grootste hits opnieuw op met Metropole Orkest

Robbie Williams viert zijn 25-jarig jubileum als soloartiest met nieuwe opnames van zijn grootste hits. De zanger nam songs als Angels en Let Me Entertain You opnieuw op met het Metropole Orkest.

Op XXV, zoals het album gaat heten, verzamelt Williams zijn meest succesvolle nummers van de afgelopen 25 jaar. De Brit slaat de handen ineen met het Metropole Orkest voor nieuwe opnames van zijn solohits. XXV verschijnt op 9 september. Die maand is het 25 jaar geleden dat Williams zijn eerste soloplaat Life Thru a Lens uitbracht.

Per ongeluk aangekondigd

Het nieuws over het album werd deze week per ongeluk aangekondigd via een bericht op Williams' website, dat daarna snel weer verwijderd werd. Het Metropole Orkest heeft laten weten op verzoek van het team van Williams op dit moment geen informatie naar buiten te brengen.

Naast Williams' grootste hits zou er volgens het bericht op de website één nieuw nummer op XXV staan, met Lost als titel. De volledige tracklist zou er als volgt uitzien: Let Me Entertain You, Come Undone, Love My Life, Millennium, The Road to Mandalay, Tripping, Bodies, Candy, Supreme, Strong, Eternity, No Regrets, She's the One, Feel, Rock DJ, Kids, Angels, Lost, Nobody Someday.

Robbie Williams in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2021 stond Robbie Williams acht keer in de NPO Radio 2 Top 2000. Zijn hoogste notering was voor Angels op plek 92.

Ster advertentie
Ster advertentie