Muzieknieuws

Hebben The Rolling Stones zojuist een nieuw album aangekondigd?

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Hebben The Rolling Stones zojuist een nieuw album aangekondigd?

Het lijkt erop dat The Rolling Stones binnenkort een nieuw album uitbrengen. Een cryptische advertentie in een lokale Britse krant lijkt de aankondiging van de plaat Hackney Diamonds te bevatten.

Hoewel de naam van The Rolling Stones nergens te zien is in de advertentie in de Hackney Gazette, een krant die verschijnt in het district Hackney in Londen, zijn er genoeg hints te zien die wijzen naar de band. Zo staat het iconische logo met de uitgestoken tong als een punt boven de i in de titel van de advertentie. Die titel, Hackney Diamonds, zou de naam van het album van The Stones zijn.

De rest van de tekst bevat ook nog verwijzingen naar nummers van de band rond Mick Jagger. "Our friendly team promises you satisfaction. When you say gimme shelter we'll fix your shattered windows", noemt klassieke Stones-tracks Satisfaction, Gimme Shelter en Shattered. Ook "Est. 1962" (opgericht in 1962) verwijst naar het beginjaar van The Stones.

De tekst "Opening September 2023" duidt erop dat we de nieuwe plaat van The Rolling Stones mogelijk binnenkort al kunnen verwachten. Er is ook een website van Hackney Diamonds online gekomen, die een verwijzing bevat naar Universal Music - het label van The Rolling Stones.

Bekijk de advertentie hieronder:

foto: Advertentie

The Rolling Stones in de NPO Radio 2 Top 2000

The Rolling Stones staan in 2022 maar liefst 23 keer in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor Paint It Black op plek 62.

Ster advertentie
Ster advertentie