Muzieknieuws

Elton John zingt met Dua Lipa tijdens Amerikaans afscheidsconcert

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Elton John zingt met Dua Lipa tijdens Amerikaans afscheidsconcert

Tijdens zijn laatste concert op Amerikaanse bodem heeft Elton John bezoek gekregen van Dua Lipa. Het duo zong op het podium in Los Angeles hun duet Cold Heart.

De 75-jarige zanger is op dit moment bezig aan zijn allerlaatste wereldtournee. Afgelopen weekend stond Elton John op het podium in het Dodger Stadium in Los Angeles, het stadion waar hij in 1975 een van zijn bekendste concerten gaf.

John heeft de komende maanden nog optredens in Australië en Europa, met onder andere een bezoek aan het Sportpaleis in Antwerpen, op het programma staan. Zijn allerlaatste concert zal plaatsvinden op 8 juli in Stockholm.

Cold Heart

Met de show op zondagavond was de cirkel in de VS rond voor de Engelsman. Het optreden was wereldwijd te volgen via de streamingsdienst Disney+. Kijkers zagen hoe John bekende gasten uitnodigde, waaronder zijn Don't Go Breaking My Heart-duetpartner Kiki Dee, Brandi Carlile (met wie hij Don't Let The Sun Go Down On Me zong) en Dua Lipa. Met laatstgenoemde bracht John het duet Cold Cold Heart ten gehore. Bekijk de beelden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daarnaast zijn er beelden naar buiten gebracht van Saturday Night's Alright (For Fighting), het nummer waarmee John het hoofdgedeelte van zijn concert afsloot. Het allerlaatste nummer van de toegift was de klassieker Goodbye Yellow Brick Road.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elton John in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2021 is Elton John dertien keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor Your Song op plek 137.

Ster advertentie
Ster advertentie