Muzieknieuws

Madness kondigt optreden in AFAS Live aan

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Madness kondigt optreden in AFAS Live aan

De Britse skalegendes van Madness hebben een optreden in AFAS Live aangekondigd. De groep achter hits als Baggy Trousers en Night Boat to Cairo komen in juli naar de Amsterdamse zaal.

Het optreden is onderdeel van The Great European Road Trip, de zojuist aangekondigde Europese tour van Madness. Die road trip bereikt AFAS Live op zaterdag 9 juli. De voorverkoop van de show begint op vrijdag 1 april om 10:00 uur.

Bekend terrein

Madness staat in juli voor de vierde keer in de Amsterdamse popzaal. In 2019 vierde de Britse band het veertigjarig jubileum. In 1979 werd Madness niet alleen opgericht, maar brak de groep ook meteen door met debuutplaat One Step Beyond. Naast de titeltrack scoorde de Britten met die plaat ook hits met Night Boat to Cairo en My Girl.

Sindsdien bracht Madness nog tien platen uit, waarvan het in oktober 2016 verschenen Can't Touch Us Now het meest recente werk is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Madness in de NPO Radio 2 Top 2000

De Britse skagroep staat in 2021 vier keer in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering voor Madness is voor Baggy Trousers op 591.

Ster advertentie
Ster advertentie