Muzieknieuws

Madonna stelt start wereldtournee uit vanwege bacteriële infectie

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Madonna stelt start wereldtournee uit vanwege bacteriële infectie

Madonna heeft de start van haar wereldtournee uit moeten stellen. De zangeres werd dit weekend in het ziekenhuis opgenomen vanwege een bacteriële infectie en verbleef enkele dagen op de intensive care.

De Amerikaanse zangeres zou op 15 juli in Vancouver aan haar Madonna: The Celebration Tour beginnen, waarmee ze viert dat ze veertig jaar in het vak zit. In een statement heeft haar manager Guy Osears laten weten dat de tour wordt uitgesteld.

"Op zaterdag 24 juni heeft Madonna een serieuze bacteriële infectie gehad, die leidde tot een verblijf van meerdere dagen op de spoedeisende hulp", luidt het statement. "Haar gezondheid verbetert zich weer, maar ze staat nog steeds onder medisch toezicht. Een volledig herstel wordt verwacht."

"Op dit moment moeten we alle verplichtingen onderbreken, waaronder de tournee", vervolgt Osears. "We zullen meer details delen zodra we die hebben, inclusief de nieuwe startdatum en data voor de verplaatste shows."

Ziggo Dome

Als onderdeel van The Celebration Tour zou Madonna op 1 en 2 december in de Ziggo Dome optreden. Het is op dit moment nog niet bekend of die concerten op de geplande data plaats zullen vinden, al laat concertorganisator MOJO weten ervan uit te gaan dat de concerten plaats zullen vinden.

Ster advertentie
Ster advertentie