Muzieknieuws

Eminem kondigt tweede greatest hits-verzameling Curtain Call 2 aan

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Eminem kondigt tweede greatest hits-verzameling Curtain Call 2 aan

Eminem heeft genoeg hits bij elkaar verzameld om ook een tweede best of-plaat uit te brengen. Op Curtain Call 2 hoor je de grootste successen die de rapper de afgelopen 13 jaar scoorde, plus een nieuwe single.

In 2005 bracht Eminem het eerste deel van Curtain Call uit, waarop hij de hits van zijn eerste vier albums plus de bekendste songs van de soundtrack van de speelfilm 8 Mile verzamelde. Sindsdien heeft de rapper uit Detroit niet stilgezeten, en dus kondigde hij deze week het tweede deel van Curtain Call uit.

Die verzameling zal op 5 augustus verschijnen. De precieze tracklist van het compilatiealbum is nog niet bekend, maar hij zal bestaan uit werk vanaf Eminems album Relapse uit 2009. Sinds die release scoorde Eminem onder andere twee hits met Rihanna in de vorm van Love the Way You Lie en The Monster. Naast het bekende werk staat ook de meest recente single van de Amerikaan op Curtain Call 2: het nummer From the D 2 the LBC dat Eminem onlangs met Snoop Dogg uitbracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eminem in de NPO Radio 2 Top 2000

Eminem is in 2021 8 keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor Lose Yourself op plek 76.

Ster advertentie
Ster advertentie