Muzieknieuws

Eerste reactie van S10 op release Songfestivalnummer De Diepte

foto: Marie Wynants
  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste reactie van S10 op release Songfestivalnummer De Diepte

Zangeres S10 vertegenwoordigt Nederland dit jaar op het Songfestival. Vandaag ging haar Songfestivalnummer De Diepte in primeur tijdens Aan De Slag. Stien den Hollander reageert geëmotioneerd op de release.

S10 – de artiestennaam van de Hoornse Stien den Hollander – is inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop. De 21-jarige artiest deelt door middel van zang, rap en spoken word haar meest persoonlijke verhalen.

De Diepte

Rond de klok van 11.15 uur draaide Bart voor de allereerste keer De Diepte, waarmee S10 in mei ons land vertegenwoordigt in Turijn. De release van het nummer laat de zangeres niet ongeroerd: "Ik ben wel een beetje emotioneel, het is heel bijzonder", zegt ze. Luister en kijk hieronder naar de reactie van Stien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

S10

S10’s authentieke sound en muzikale veelzijdigheid maken indruk en ze tekent op 17-jarige leeftijd haar eerste platencontract bij platenlabel Noah’s Ark. Dit geeft S10 de kans haar debuutalbum Snowsniper (2019) op te nemen, welke wordt beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs: een Edison in de categorie ‘Alternative’. Een jaar later – 2020 – verschijnt haar tweede album Vlinders. Een uitverkochte tournee en hoge noteringen in de hitlijsten volgen.

Bekijk hieronder de hele clip van De Diepte:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie