Muzieknieuws

Slash komt met Myles Kennedy en The Conspirators naar Nederland

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Slash komt met Myles Kennedy en The Conspirators naar Nederland

Slash komt samen met Myles Kennedy en begeleidingsband The Conspirators naar Nederland. De Guns N’ Roses-gitarist brengt 9 april 2024 een muzikaal bezoekje aan onze hoofdstad als onderdeel van de The River Is Rising-tour.

Fans kunnen vrijdag 20 oktober kaarten kopen voor de show in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Slash heeft samen met Myles Kennedy en begeleidingsband The Conspirators een grootse internationale tour aangekondigd. De samenstelling de tour geeft shows in Zuid-Amerika, Japan én Europa. De focus van de tour zal komen te liggen op 4, de vierde soloplaat van SMKC die op 11 februari 2022 is verschenen.

Slash solo

In de jaren 80 en 90 scoort Slash als lid van Guns N' Roses de ene na de andere hit. Toch besluit Slash eind jaren 90 om Guns N' Roses de rug toe te keren. Na een aantal andere projecten, waaronder Slash's Snakepit en Velvet Revolver, brengt de gitarist in 2010 zijn eerste soloalbum Slash uit. Dit album bestaat uit veel verschillende samenwerkingen, waaronder het nummer Back From Cali met Myles Kennedy, ook wel bekend van de band Alter Bridge. Slash koos er daarna voor om met de zanger verder in zee te gaan voor een volgend album Apocalyptic Love. Tijdens de Apocalyptic Tour traden ze al op onder de naam Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators.

Eind 2015 werd bekend dat Slash terugkeerde bij zijn oude band Guns N' Roses. Sindsdien heeft de band al twee keer in het Goffertpark opgetreden. Bovendien verscheen er vorig jaar voor het eerst nieuwe muziek van Guns N' Roses, in de vorm van singles Absurd en Hard Skool. Ondanks dat Slash terug is als leadgitarist bij de hardrockband, behoudt hij zijn soloproject met Myles Kennedy en The Conspirators.

Ster advertentie
Ster advertentie