Muzieknieuws

Fan bestormt podium en kaapt microfoon tijdens Bryan Adams-concert

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Fan bestormt podium en kaapt microfoon tijdens Bryan Adams-concert

Summer Of '69, een geliefd nummer op feestjes, karaoke-avonden en natuurlijk vaste prik tijdens concerten van Bryan Adams. Maar één fan werd tijdens de show van de Canadese zanger net iets te enthousiast en kaapte de microfoon voor de neus van de zanger weg.

Op onderstaande video is te zien hoe de man het podium op springt, de microfoon grijpt en het nummer uit 1984 meezingt om vervolgens te worden verwijderd door de beveiliging.

Een stapje terug

Maar de plotselinge opkomst van de zingende fan is misschien niet het meest opvallende aan de beelden. Het is de Summer Of '69-zanger zelf die online veel positieve feedback krijgt, vanwege zijn reactie op het voorval. Bryan Adams reageert namelijk heel ontspannen en doet een stapje terug als de man achter zijn microfoon gaat staan, waarna hij het weer overneemt als de security de man meeneemt. "Soms moet je gewoon lachen", schrijft de zanger bij de video van het incident op zijn sociale media.

Fans lieten prijzen in de comments de zanger vanwege zijn professionaliteit. Zo zegt een vrouwelijke fan: "Ik was daar! Wat een gek moment! Je kunt niet anders dan de professionaliteit van Bryan bewonderen. Hij deed gewoon een stap achteruit, liet de gek gek zijn, liet de professionals hun werk doen en ging door alsof er NIETS was gebeurd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bryan Adams in de NPO Radio 2 Top 2000

Bryan Adams is in 2022 vier keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. Het populairste nummer is Summer Of '69, dat op plek 157 staat.

Ster advertentie
Ster advertentie