Muzieknieuws

Beluister Blurs nieuwe single St. Charles Square

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Beluister Blurs nieuwe single St. Charles Square

Blur heeft de tweede single van hun reüniealbum The Ballad of Darren uitgebracht. Beluister St. Charles Square hieronder!

Britpopgrootheid Blur kondigde eind vorig jaar een reünieshow in het Londense Wembley aan, gevolgd door de aankondiging van een handvol optredens in Europa. Het leek erop dat de groep rond frontman Damon Albarn uitsluitend op het podium weer bij elkaar kwam, totdat de band aankondigde ook met een nieuw album te komen: The Ballad of Darren.

Van dat album, dat verschijnt op 21 juli, werd eerder al The Narcissist uitgebracht. Nu is er ook een tweede single in de vorm van St. Charles Square. Bekijk de clip van het nummer hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

Blur stond eerder deze week in de Ziggo Dome. Tijdens die show, het eerste Nederlandse optreden sinds 2003, speelde de band een combinatie van oude hits als Parklife, Beetlebum en Song 2, afgewisseld met werk van The Ballad of Darren.

Op 8 en 9 juli staan de shows in Wembley op het programma. Het tweede optreden werd aangekondigd nadat de 90.000 kaarten voor de eerste avond in enkele minuten uitverkocht waren.

Blur in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 staat Blur één keer in de NPO Radio 2 Top 2000: we vinden Song 2 op plek 826 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie