Muzieknieuws

Brian Johnson meldt zich op podium bij Sam Fender voor twee AC/DC-klassiekers

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Brian Johnson meldt zich op podium bij Sam Fender voor twee AC/DC-klassiekers

Fans van Sam Fender zijn zaterdagavond aangenaam verrast toen niemand minder dan AC/DC-zanger Brian Johnson ineens het podium besteeg. De 50.000 aanwezigen in het St. James Park in Newcastle kregen twee vlammende AC/DC-songs voorgeschoteld.

Singer-songwriter Sam Fender en Brian Johnson zijn allebei echte Geordies: beide zijn geboren in Newcastle. De thuiswedstrijd voor Sam Fender was dan ook een mooie gelegenheid om het AC/DC-icoon uit de coulissen te halen. Johnson zong Back In Black en You Shook Me All Night Long met Fender en zijn band.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sam Fender gaf zijn tweede en laatste optreden in het St. James Park in Newcastle. Beide avonden trokken zo'n 50.000 fans en in de voorprogramma's stonden bijvoorbeeld Inhaler en Holly Humberstone.

PowerTrip

Voor Johnson was het zijn eerste optreden sinds een bezoekje aan het eerbetoon aan Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins vorig jaar in het Wembleystadion in Londen. Binnenkort gaat de zanger weer op stap met zijn oude vertrouwde AC/DC. Op het Amerikaanse Power Trip-festival in oktober geven de hardrockers hun eerste show sinds 2016.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie