Muzieknieuws

Coldplay speelt nieuwe single All My Love tijdens concert in Athene

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay speelt nieuwe single All My Love tijdens concert in Athene

Coldplay had afgelopen weekend een bijzondere verrassing voor hun publiek in Athene: aan het einde van de show voerde de band een nieuw, nog niet uitgebracht nummer uit, getiteld All My Love. Bekijk hieronder de beelden.

De band rond frontman Chris Martin is momenteel nog steeds op reis met de Music Of The Spheres-tour. In het kader van de concertreeks doet Coldplay op 9 juni het Olympisch Stadion van de Griekse hoofdstad aan.

All My Love

De Britse formatie trakteert het publiek daar op een indrukwekkende set van maar liefst 23 tracks. Na Biutyful neemt zanger Martin plaats achter de piano, waar hij een akoestisch voorproefje geeft van het nieuwe nummer dat later dit jaar zal verschijnen.

"We hebben een nieuw nummer dat je pas in september kunt horen, maar ik ga het nu al voor je spelen", vertelt de zanger tegen het publiek voorafgaand aan het debuut. "Het is beter als je dit niet op internet zet. Ik weet dat het een lastige vraag is. Maar we willen dat je dit als een repetitie tussen ons beschouwt. Dit heet All My Love. Dit is hoe wij over jullie allemaal denken."

Check de beelden van het moment hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Moon Music

De precieze datum wanneer hij uitkomt is nog niet bekend, maar we weten wel dat Britse band Coldplay dit jaar een nieuw album de wereld in brengt. Moon Music, hun tiende studioalbum, wordt het vervolg op Music Of The Spheres uit 2021. In november vorig jaar kondigt de band aan dat fans hun bijdrage mogen leveren hun nieuwe album. "We zijn bijna klaar met Moon Music", schrijft de band op hun Instagrampagina.

Ster advertentie
Ster advertentie