Muzieknieuws

Optreden van Harry Styles in Johan Cruijff ArenA aangekondigd

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Optreden van Harry Styles in Johan Cruijff ArenA aangekondigd

Harry Styles komt terug naar Nederland. De zanger, die in juli nog een optreden in Ziggo Dome gaf, staat in 2023 in de Johan Cruijff ArenA.

Hitzanger Harry Styles geeft op maandag 5 juni een concert in de Johan Cruijff ArenA. De voorverkoop van de show start op vrijdag 2 september om 10.00 uur.

De aankondiging komt ruim een maand nadat het voormalige One Direction-lid een show in de Ziggo Dome gaf. Die zaal verkocht Styles moeiteloos uit; duizenden fans grepen zelfs naast tickets voor het optreden.

In het voorprogramma van Styles staat het dit jaar doorgebroken Britse rocktrio Wet Leg, dat hoge ogen gooide met de single Chaise Longue van hun titelloze debuutplaat.

Love On Tour

Het optreden in de Johan Cruijff ArenA is onderdeel van Styles' Love on Tour concertreeks. Die tournee komt na de release van Harry's House, zijn in mei verschenen derde soloplaat. Op dat album staat onder andere de hit As It Was.

Ook Styles' eerste twee solo-albums waren enorm succesvol en leverden hits als Watermelon Sugar, Sign of the Times en Golden op.

Harry Styles in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2021 stond Harry Styles vier keer in de NPO Radio 2 Top 2000. Sign of the Times op plek 234 was de hoogste notering voor de Brit.

Ster advertentie
Ster advertentie