Muzieknieuws

Billie Eilish brengt onaangekondigd nieuwe tracks TV en The 30th uit

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Billie Eilish brengt onaangekondigd nieuwe tracks TV en The 30th uit

Een verrassing van Billie Eilish: de zangeres heeft onaangekondigd de nieuwe tracks TV en The 30th uitgebracht. Daarnaast sprak ze de hoop uit volgend jaar haar derde album uit te brengen.

De onaangekondigde release van de twee nummers komt omdat Eilish en broer Finneas, producer en co-schrijver van haar songs, ze zo graag speelde op haar huidige tour. "Finneas en ik wilden dat deze nummers zo snel mogelijk van jullie zouden zijn", laat ze weten. In één van de songs, TV, zijn opnames van het concert dat Eilish onlangs in Manchester gaf verwerkt. "Iedere keer dat ik dat hoor, krijg ik kippenvel. Hopelijk vinden jullie de nummers mooi, en bedankt dat wij onze muziek met jullie mogen delen."

Guitar Songs

De twee tracks verschenen donderdag onder de naam Guitar Songs op streamingsdiensten. Het is het eerste materiaal dat Eilish heeft uitgebracht sinds de release van haar tweede album Happier Than Ever in juli 2021. De jonge zangeres, die ook de titelsong van de meest recente James Bondfilm maakte, geeft aan dat ze hoopt dat de opvolger van die plaat in 2023 verschijnt.

Beluister TV en The 30th hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Billie Eilish in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2021 was Billie Eilish drie keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. Haar hoogste notering was Bad Guy op plek 362.

Ster advertentie
Ster advertentie