Muzieknieuws

Suzan & Freek brengen nieuwe single Slapeloosheid uit

foto: EvaCaptures
  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek brengen nieuwe single Slapeloosheid uit

Suzan & Freek hebben hun nieuwe single Slapeloosheid uitgebracht. Het is de opvolger van Kwijt, dat in september 2022 uitkwam.

Suzan & Freek maakten afgelopen week via Instagram bekend dat er nieuwe muziek van het duo zou verschijnen. "Een nieuw jaar, dus nieuwe muziek", schrijven de twee. Dit leverde veel positieve reacties op van hun fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slapeloosheid

Over de nieuwe single Slapeloosheid zeggen Suzan & Freek zelf: “We beginnen het nieuwe jaar met nieuwe muziek, en daar kijken we erg naar uit. In combinatie met onze aankomende Netflix-documentaire en de net aangekondigde Ziggo Dome shows konden we niet wachten om weer iets nieuws uit te brengen. We hebben er ook dit jaar weer erg veel zin in.”

Luister hieronder naar de single Slapeloosheid van Suzan & Freek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Documentaire

Over het succesvolle duo verschijnt 13 januari de documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij op Netflix. Daarvoor liet het stel zich maandenlang volgen door een cameraploeg, die ze thuis vastlegde in de aanloop naar hun shows in de Ziggo Dome. In november van 2023 staan Suzan & Freek wederom in de Amsterdamse zaal.

Suzan & Freek in de NPO Radio 2 Top 2000

In de NPO Radio 2 Top 2000 van 2022 zijn Suzan & Freek zeven keer terug te vinden. De hoogste notering is voor De Overkant, hun samenwerking met Snelle, op plek 396.

Ster advertentie
Ster advertentie