Muzieknieuws

30 platenzaken vieren vannacht de release van Hackney Diamonds

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 30 platenzaken vieren vannacht de release van Hackney Diamonds

Sta jij net als ons te trappelen om het langverwachte nieuwe album van The Rolling Stones te beluisteren? Dan hebben we goed nieuws, want vanavond openen 30 platenzaken door heel Nederland de deuren voor een luisterfeestje én de verkoop van Hackney Diamonds.

Met de release van Hackney Diamonds voor de deur, kondigen The Rolling Stones op Facebook aan dat door heel Nederland lanceringsfeestjes zullen worden gevierd. "Kom het gloednieuwe album vieren in deze 30 indie-platenwinkels op de avond van 19 oktober, die allemaal een officieel lanceringsfeest organiseren."

Om 23:00 uur zal in 30 platenzaken door heel Nederland het volledige nieuwe album worden afgespeeld, waarna aanwezige Stones-fans om middernacht een exemplaar op de kop kunnen tikken. "Oh, en je krijgt er die avond ook nog wat extra lekkers bij." Check hier welke platenzaak bij jou in de buurt z'n deuren opent.

Dutch Rolling Stones pop-up

Morgen opent ook een officiële Dutch Rolling Stones pop-up store. Vanaf 13:00 uur kunnen mensen op de Grote Markt in Groningen terecht voor een expositie en natuurlijk de gloednieuwe plaat. "Er is ook een kans om een ​​Hackney Diamonds LP te winnen, gesigneerd door Mick, Keith en Ronnie", schrijft de band in een Facebook bericht.

Ster advertentie
Ster advertentie