Livemuziek
AVROTROS

Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met OG3NE

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio met OG3NE

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en afgelopen zaterdag was dat OG3NE!

Love Letter

Waan jezelf helemaal in de zwoele zomeravonden met de nieuwe single van OG3NE: Love Letter. Shelley, Lisa en Amy deden mee aan het TV-programma I Want Your Song. Hier presenteren songwriters, onder begeleiding van een live band, hun liedjes aan artiesten. Van deze nummers wordt uiteindelijk één track gekozen om werkelijk te produceren. Unaniem koos OG3NE voor Love Letter, gepitcht door Marcia Sondeijker. “Vanaf de eerste seconde van het nummer werden we gepakt, een prachtig lied waar we ook meerstemmig mee uit de voeten zouden kunnen”, aldus OG3NE. Benieuwd hoe de track live klinkt? Check 'm hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samen Uit, Samen Thuis

Vanaf eind september staat OG3NE weer in de theaters. De show heet Samen Uit, Samen Thuis en het zijn 27 shows door het hele land. "Het is wel een heel anders dan de andere shows!" vertelt Amy. Dit keer zingen de meiden namelijk in het Nederlands! Ze zingen hierin de allermooiste Nederlandstalige liedjes, maar dan in een OG3NE jasje! Ook vertellen Lisa, Amy en Shelley over de nieuwe single en of het schrijven in het Nederlands ze bevalt. Check hier het hele interview.

In juli en augustus hoor je Muziekcafé vanuit de NPO Radio 2 studio. Het is hier helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen. Vanuit huis kun je meekijken via de livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie