Livemuziek
AVROTROS

Muziekcafé met Davina Michelle en Janne Schra

foto: Davina Michelle
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met Davina Michelle en Janne Schra

Zaterdag 20 mei komen Davina Michelle en Janne Schra optreden in Muziekcafé. Wil je de uitzending bijwonen? Hieronder lees je hoe dat kan.

- Locatie: De Vorstin (Koninginneweg 44, Hilversum)
- De toegang is gratis
- Er is plaats voor 200 personen (vol=vol)
- Deuren open om 15.30 uur
- Minimale leeftijd: 10 jaar

Vanuit huis kun je ook meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

Davina Michelle

Het gaat meer dan goed met de carrière van Davina Michelle. Haar single Heartbeat is haar meest succesvolle track in jaren. Zo staat het nummer in de Duitse Airplay Top 100. Ook was ze te gast in de Later, with Mo’Kelly show om Heartbeat voor de allereerste keer live in de Verenigde Staten te laten horen en nu wordt het nummer ook daar opgepikt. Daarnaast heeft Davina eind februari een showcase gedaan in Los Angeles, in het legendarische Hotel Café. Zaterdag staat ze in een bijzondere setting op het podium van Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Janne Schra

Het nieuwe album van Janne Schra heet The Heart Is Asymmetrical en komt op vrijdag 26 mei uit. Het album gaat over intuïtie en loslaten. We blijven maar zoeken naar dingen die ons leven perfect moeten maken. Ons hart is echter asymmetrisch, dus dat zou haast een een hint moeten zijn om het streven naar perfectie los te laten. Janne verpakt haar overpeinzingen in dertien soulvolle popsongs, waaronder de single Five Years. Komende zaterdag is ze te gast in Muziekcafé met een klein voorproefje van het nieuwe album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie