Festival

Zo volg je vandaag HIER Festival via NPO Radio 2

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je vandaag HIER Festival via NPO Radio 2

Op zaterdag 19 november vindt HIER Festival plaats in Rotterdam Ahoy. Via NPO Radio 2 hoef je niks van dit feestje te missen!

Concert at SEA organiseert met HIER het nieuwste festival in Rotterdam Ahoy. Op zaterdag 19 november zal de eerste editie plaatsvinden. De line-up bestaat uit BLØF, Suzan & Freek, Racoon, Froukje, Son Mieux, FLEMMING, Musketiers, Thijs Boontjes en Wipneus & Pim.

Zo volg je het festival

Kijk en luister zaterdag 19 november van 16.00 tot 23.00 uur naar NPO Radio 2 live vanaf HIER Festival. Tijdens de uitzending hoor je onze dj's Carolien Borgers en Bart Arens op NPO Radio 2 vanaf het festival met artiesten die langskomen voor interviews en livesessies. Met onder meer Son Mieux, Racoon en Suzan & Freek. Ook zenden we live-optredens uit en sluiten we de avond af met het volledige concert van BLØF! Dit is vanaf 21.30 live te beluisteren via NPO Radio 2.

Onze kanalen

Heb je de gratis NPO Radio 2 app nog niet op je telefoon staan? Download 'm hier gelijk:
Download de NPO Radio 2 app voor iOS
Download de NPO Radio 2 app voor Android

Naast onze live-uitzending vanuit Rotterdam Ahoy mis je niets van het festival op nporadio2.nl en de NPO Radio 2 Instagram, Facebook en Twitter. Wij zijn jouw oren en ogen vanaf HIER Festival.

NPO Radio 2 Sessies

Op onze sessieplek in Rotterdam Ahoy vinden een aantal bijzondere kleinschalige optredens plaats, waar iedereen die aanwezig is op het festival, welkom is. De sessies zijn na het festival terug te vinden op de website en socials van NPO Radio 2. Bekijk hieronder het tijdschema:

NPO Radio 2 live vanaf HIER Festival

Kijk en luister zaterdag 19 november van 16.00 tot 23.00 uur naar NPO Radio 2 live vanaf HIER Festival.

Ster advertentie
Ster advertentie