Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Bruce Springsteen - 'Tunnel Of Love'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Bruce Springsteen - 'Tunnel Of Love'

Stap maar in het wagentje en rijd in... the tunnel of love.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bruce Springsteen uit De Kluis!? Yes, want niet alles wat hij aanraakte veranderde per definitie in goud. Maar de man heeft natuurlijk nog nooit een slechte plaat gemaakt, dus mag Gerard 'Tunnel Of Love' zeker uit De Kluis gehaald worden.

Huwelijk ten onder

Bruce had een belachelijk groot wereldwijd succes met zijn plaat Born In The USA waarmee hij álle records brak. De hele wereld kende hem en hij tourde meteen diezelfde hele wereld over. Een commercieel supersucces dat hem wel een huwelijk kostte, want hij ging ondertussen vreemd met 'the red headed woman' Patti Scialfa (waar hij nog steeds mee getrouwd is).

Tunnel Of Love

Trouble in romantic paradise betekent veel inspiratie voor goede muziek. Zo ook bij Bruce. Hij schreef, zong en speelde het album Tunnel Of Love. Het stond vol prachtige liedjes, waaronder de gelijknamige track 'Tunnel Of Love'. Niet het grootste succes van het album, wel een plaat die onder de huid van Gerard ging zitten. Het gaat over Bruce zijn ex-vrouw en is prachtig. Nét in de Top 40, dus geen hit. Wel weer een mooi liedje.

>> Alle liedjes uit De Kluis

Ster advertentie
Ster advertentie