De Albumshow met Corné Klijn
AVROTROS

Polaroid van BLØF is Album van de Week

foto: BLØF - Polaroid
  1. Nieuwschevron right
  2. Polaroid van BLØF is Album van de Week

Het NPO Radio 2 Album van de Week komt deze keer van BLØF. Vandaag is Polaroid verschenen, het 13e studio-album van de mannen uit Zeeland.


Elke BLØF-plaat staat garant voor tijdloze liedjes en dat is op Polaroid niet anders. Rustige nummers worden afgewisseld met stevig gitaarwerk, en zoals altijd zijn er de veel besproken songteksten van BLØF-bassist Peter Slager, waarvan zanger Paskal Jakobsen onlangs toegaf dat hij zelf ook niet altijd weet waar ze over gaan. En dat hem dat ook niet uitmaakt, omdat hij het fijn vindt om ze op zijn eigen manier te interpreteren.

30-jarig jubileum

BLØF bestaat 30 jaar en dat wordt dit weekend uitbundig gevierd met twee jubileumconcerten in de Ziggo Dome. Daarna start BLØF met een clubtour, die aftrapt in 013 in Tilburg. Verwacht hierbij ook meerdere tracks van Polaroid: “Op één of andere manier is dit meer dan andere albums gemaakt om live te spelen. Want we hadden dat ook voor ogen. Er staan een stuk of drie tracks op die zes, zeven, acht minuten zijn. We hebben dat hele idee van 'Er moeten hits op staan' ook gewoon losgelaten”, aldus Paskal bij Jan-Willem Start Op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Polaroid

Op Polaroid staan onder andere de al eerder verschenen tracks Horizon, Doe Het Dan en Verlaat Me Nu Nog Niet. En natuurlijk is ook de nieuwste single Bitterzoet te vinden op het album:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album van de Week

In de Albumshow licht Corné Klijn iedere week een nieuw album uit dat bekroond wordt tot Album van de Week.

De Albumshow

Je hoort Corné Klijn iedere zondagavond tussen 18.00 en 20.00 met De Albumshow op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie