Programma

AC/DC is 'om'

  1. Nieuwschevron right
  2. AC/DC is 'om'

Angus Young en z

Moeders verjaardag

Net als Prince en Taylor Swift was AC/DC niet op de streamingdienst Spotify te vinden, tot nu, want de band is eindelijk 'om'. Hoe dat zo ineens geregeld is vertelde zijn oud-buurjongen Pieter Heersink in Wout2day: "Ik ben opgegroeid in Aalten en Agnus was mijn buurman, in september kwam ik hem op de verjaardag van mijn moeder weer tegen. Als Spotify-liefhebber vertelde ik hem hoe de streamingdienst precies werkt."

Bruiloft van zus

In eerste instantie was Young nog wat terughoudend, maar toen Pieter de AC/DC-gitarist een maand later weer tegenkwam op de bruiloft van zijn zus, bleek dat het onderonsje over de streamingdienst toch zijn vruchten had afgeworpen: "Ik raakte aan de praat met zijn vrouw, en die vertelde dat de band onlangs gesprekken had gehad met het management van Spotify. Angus wist door ons eerdere gesprek veel meer over de streamingdienst."

Het gesprek tussen Pieter en Angus heeft waarschijnlijk dus de doorslag gegeven voor het feit dat de band nu op Spotify te beluisteren is! Rock 'n roll!

Luister hier het hele gesprek met Pieter Heersink terug.

Ster advertentie
Ster advertentie