Programma

Santana naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Santana naar Nederland

De Mexicaanse zanger Carlos Santana komt 30 juni 2015 naar Ziggo Dome te Amsterdam.

De Mexicaanse zanger Carlos Santana werd in de jaren zestig en zeventig wereldberoemd met zijn band Santana. Ze wisten te experimenteren met een mix van rock, salsa en jazz fusion. Henk van Steeg zocht in Van Steeg Tot 1 een aantal stijlen op:

Verschillende stijlen Santana

Carlos Santana heeft verschillende hits op zijn naam staan. In 1999 bracht Santana een nummer uit samen met R&B duo The Product G&B. 'Maria Maria' staat uiteindelijk maar liefst 10(!) weken op nummer 1 in de Billboard Hot 100. In 2007 ging Carlos meer richting klassiek met het nummer 'Pearls' in samenwerking met zanger Josh Groban en zangeres Angelique Kidjo. Ook weet Carlos met zijn gitaarspel de popmuziek te raken. Eén nummer weet zelfs drie Grammy's te winnen. Benieuwd om welke het gaat? Luister hier

Ziggo Dome

Carlos Santana begint met zijn band op 8 mei in St. Petersburg aan zijn Corazón Tour. Eerder dit jaar bracht hij zijn laatste album Corazón uit. Een volledig Latin album waarop de meestergitarist samenwerkte met grote namen uit de reggae en Latin waaronder Gloria Estefan, Ziggy Marley en Juanes. Het laatste concert van The Corazón Tour zal op 23 juli plaats vinden in Vienne, Frankrijk.

De kaartverkoop voor Carlos Santana start op vrijdag 12 december om 10:00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie