Programma

Radio 2 Mijlpaal Concert

  1. Nieuwschevron right
  2. Radio 2 Mijlpaal Concert

Caro Emerald ontvangt op 19 september de Radio 2 Mijlpaal. De uitreiking wordt omlijst met een concert. Luister naar Radio 2 en win kaarten.

Op 19 september reikt NPO Radio 2 de Mijlpaal uit aan Caro Emerald. De zangeres krijgt de prijs voor haar grote betekenis voor de Nederlandse popmuziek.

Maak kans op kaarten

De uitreiking wordt omlijst met een uniek concert van Caro Emerald in TivoliVredenburg. Wil jij erbij zijn? Luister dan deze week naar Radio 2 en bel, stuur een app'je of sms naar 2222 als je een nummer van Caro Emerald voorbij hoort komen. Dan maak je kans op 2 kaarten voor dit unieke concert.

Meet & Greet

Een van de winnaars van deze week maakt kans op een Meet & Greet met Caro, de winnaar wordt vrijdag opgeroepen om naar de studio te bellen. Bel je niet binnen 15 minuten terug? Dan wordt de volgende winnaar opgeroepen!

Luister mee

Op 19 september kun je van 20:00 tot 23:00 uur luisteren naar het verslag van de uitreiking en het concert, inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing door DJ Wouter van der Goes. Jan-Willem Roodbeen neemt de podiumpresentatie op zich.

TV-registratie

Op zaterdag 20 september om 21:20 uur zendt NPO 3 de tv-registratie uit van het Mijlpaal Concert met Caro Emerald.

Lees hier een exclusief interview met Radio 2 over Caro's persoonlijke mijlpalen.

Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven

Ster advertentie
Ster advertentie