Programma

Twee jaar geen Noorwegen voor Snoop Dogg

  1. Nieuwschevron right
  2. Twee jaar geen Noorwegen voor Snoop Dogg

Snoop Dogg mag de komende twee jaar Noorwegen niet meer in. Hij probeerde vorige maand het land binnen te komen met marihuana op zak.

Snoop Dogg was onderweg naar een festival in het zuiden van het land. De douane vond 8 gram marihuana in zijn bagage. Daarnaast had de Amerikaanse rapper ook meer cash op zak dan wettelijk is toegestaan. Hij kreeg voor beide overtredingen een boete van ongeveer zeven duizend euro.

Niet in beroep

De autoriteiten besloten hem de toegang tot het land te ontzeggen voor twee jaar. Snoop Doggs agent in Noorwegen zegt dat de rapper en zijn management niet tegen het besluit in beroep gaan.

Snoop Lion

Ondertussen is Snoop Dogg een nieuwe muzikale richting ingeslagen. Hij heeft de reggae omarmd en maakt muziek onder de naam Snoop Lion. “Positive vibes all around! Jahh! Rastafari!,” verkondigde Snoop via zijn twitter bij het liedje ‘La La La’.

Nederland

Snoop Dogg gaat deze zomer twee keer in Nederland optreden. Hij staat op donderdag 16 augustus in 013, Tilburg en op vrijdag 17 augustus in Paradiso, Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie