Het eerste coronaproof festival in Nederland is een feit

Initiatief van A Day At The Park festival

Festivalgangers niet getreurd! De organisatie van A Day At The Park Festival komt met een oplossing om de pijn door afgelaste festivals een beetje te verzachten: een coronaproof festival in je achtertuin.

Wouter belt met Allan Hardenberg, party-organisator voor onder andere A Day At The Park. De organisatie van het festival komt met het idee van een mini-festival ofwel tuinfeest voor één winnende groep mensen in Nederland. Zo hoef jij niet naar een festival toe, maar komt het festival jouw kant op.

Feestje in de achtertuin

"Alle festivals zijn natuurlijk afgelast tot 1 september, dus zaten we te denken hoe we dan toch iets leuks kunnen organiseren. Zo ontstond het idee voor een mini-festival", vertelt Allan. De organisatie komt met hapjes, drankjes en natuurlijk verbluffende acts afhankelijk van de grootte van de tuin. Het is een eenmalig evenement en dus slechts bedoeld voor één winnaar. Allan: "Iedereen kan zich aanmelden via onze site en wie weet komen wij binnenkort wel een feestje vieren in jouw achtertuin."

Op 19 september vindt het echte A Day At The Park Festival plaats. Hoe ziet Allan dat voor zich? Beluister het hele gesprek hieronder terug:Wout2Day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 2. 

Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie