Metallica speelt 'Bloed, Zweet en Tranen'

tijdens concert in Johan Cruijff Arena

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want Metallica liet gisteren een cover horen van 'Bloed, Zweet en Tranen'!

Het is een terugkerend grapje tussen de gitarist en de bassist van Metallica: elke avond spelen ze een cover van een band uit het land waarin ze optreden. En welk nummer kan dat in de Johan Cruijff ArenA anders zijn dan het officieuze volkslied van het stadion? Kirk en Robert moeten wel nog even oefenen op de uitspraak, maar dat kon het publiek gisteren in elk niks schelen.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Door Shantia speelt Metallica 'Bloed, Zweet en Tranen'

Wouter belt met Shantia, de verantwoordelijke voor de keuze van Metallica om André Hazes te spelen. Kameraden Shantia en Sjoerd hebben het geluk om bassist Robert Trujillo tegen te komen in een skatepark op vakantie in Amerika. Na wat overleg of dat hem ook echt is stappen de twee op de bassist af. De mannen raken aan de praat en van het één komt het ander. Shantia vertelt: "Hij kwam erachter dat we uit Nederland kwamen en aangezien ze dat optreden geboekt hadden voor gisteren vertelde hij over zijn huiswerk dat hij nog moest doen. Dat was een nummer instuderen van een Nederlandse artiest." Shantia en Sjoerd helpen hem met het maken van de keuze. Luister hier hoe dat precies ging:

Shantia zorgde ervoor Metallica Bloed Zweet en Tranen speelde


RADAR LOVE

In september 2017 stond Metallica ook al in Nederland. Toen speelden Robert en Kirk een bijzondere versie van Golden Earrings 'Radar Love'.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie