Wulf & Miss Montreal in Jan-Willem Start Op!

'Scared Of Love'

Het begon met bier en eindigde in 'Scared Of Love'. De vrienden Wulf en Miss Montreal doken samen de studio in en het resultaat daarvan hoorde je vanochtend live in Jan-Willem Start Op!

Zoveel overeenkomsten

Wulf en Miss Montreal hebben meerdere dingen gemeen: ze zitten bij hetzelfde platenlabel, hebben dezelfde bandleider, zijn bevriend én houden allebei van bier. Nouja! Met zoveel overeenkomsten is een duet maken natuurlijk een goed idee en dat blijkt wel uit 'Scared Of Love'. 

Begon als solo project

Het nummer begon als een solo project van Wulf. Ergens in de middle of nowhere had hij een schrijfsessie met zijn producer waar dit nummer uit kwam rollen. Maar Wulf mistte wel iets. "In het begin dacht ik 'dit kan ik niet echt alleen uitbrengen'", vertelde Wulf ons vanochend. Achteraf voelde het nummer gelijk als een duet, want toen Miss Montreal het had ingezongen was Wulf meteen om. Ook Miss Montreal was direct enthousiast: "Ik had gelijk het idee dat dit heel erg gaaf kan worden." 

Vanochtend speelden ze 'Scared Of Love' live in Jan-Willem Start Op! De beelden van het optreden kun je later vandaag hier terugzien. 

STER Advertentie
STER Advertentie