STER Advertentie


Timur vanuit Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis
Gesprekken over het leven met deze ziekte

23 juli 2018 13:16

Timur gaat in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis vijf dagen lang op zoek naar verhalen over hoe het is om te leven met kanker. Hij bundelt deze verhalen in een serie reportages.


Leven met kanker

Waar beter dan in het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) kun je de verhalen vertellen van mensen die écht weten hoe het is om geconfronteerd te worden met kanker. Timur loopt tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek mee met de verpleging van het AVL, steunt de patiënten tijdens onderzoeken en behandeling, kookt voor hun naasten in het Gasthuis en voert vooral veel gesprekken over het leven met deze ziekte. Timur bundelt alle verhalen in een reportagereeks. 

NPO Radio 2 Collecteweek

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Rob, Bart, Wouter, Frank en Timur zetten zich in om deze ziekte onder de aandacht te brengen. Ieder doen ze dat op hun eigen manier. Zo gaan Wouter & Frank op pad met de NPO Radio 2 Collectebus en gaat Timur in gesprek met patiënten en medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoek.

Benieuwd wat de andere DJ's gaan doen? Lees hier meer over de NPO Radio 2 Collecteweek. 

Foto: Bullet-Ray

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties