STER Advertentie


Zo veel dagen besteed jij aan wachtmuziek
En 'Opus No.1' is de populairste

09 januari 2018 11:51

Houd je vast, want het is nogal veel tijd. We hebben het niet over minuten of uren, maar echt over dagen. Het zijn er maar liefst 34!


De nummer één

In de wereld van wachtmuziekjes is er natuurlijk ook een nummer één en dat is 'Opus No. 1' van Tim Carleton en Darrick Deel. Het lied wordt alleen al in de  Verenigde Staten bij 65 miljoen telefoons gebruikt. De bedoeling is dat de wachtmuziek niet stoort, maar functioneert als een fopsteen om de klant rustig te houden. In 1990 tot 1998 is 'Don't Know Much' van Linda Ronstadt en Aaron Neville juist heel populair. 

Luister hieronder naar de andere resultaten van het onderzoek: 

We luisteren 34 dagen van ons leven naar wachtmuziek. Dit is de meest populaire


Scooter

Luisteraar Ruud zorgt er voor dat bedrijven techonologie hebben op de telefoon en daar vallen ook de wachtmuziekjes onder en dat zorgt meteen voor een leuke uitdaging. Hij gaat namelijk voor een uur de wachtmuziek van een bedrijf veranderen. Het zou Rick Astley kunnen worden of Rammstein, maar Ruud heeft ook nog een leuke suggestie. Het wordt namelijk Scooter! 

Luister hier hoe Ruud het wachtmuziekje van een bedrijf verandert: 

Gelukt! Ruud heeft de wachtmuziek aangepast naar Scooter!


Ekdom in de Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 09.00 uur

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie2 Reacties

Geschreven door:   Ivana Nikola 20 juni 2018 - 19:10 uur

Bel Dr Isikolo voor Urgent Love Spell +2348133261196
Ik ben Ivana Nikola uit Bosnië, ik ben blij dat mijn man weer in mijn leven is na 2 jaar scheiding, Dr. Isikolo bracht mijn man vandaag terug en ik ben zo opgewonden. Ik kreeg Dr. Isikolo e-mail online toen een dame getuigde over de sterke spreukgieter die haar huwelijk herstelde, toen zei ik tegen mezelf, omdat hij haar hielp, hij kan me ook helpen, daarom heb ik hem een ​​e-mail gestuurd en hem de pijn verteld die ik doormaakte en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, daarna deed hij een dringende liefdesbetovering voor mij. 48 uur later kwam mijn man thuis en met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij me heeft bezorgd. Toen vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan hoe het was, allemaal dankzij Dr. Isikolo. Onze familie is weer compleet. Als je door echtscheiding / uitbroeiing gaat sinds Dr. Isikolo me hielp, kan hij je ook helpen ... hem te identificeren op: isikolosolutionhome @ gmail.com, Dankje Dr Isikolo voor het redden van mijn gebroken huwelijk en bracht mijn man terug naar mij.
Email hem: Whatsapp hem nu +2348133261196


Geschreven door:   THERESA WILLIAMS 15 januari 2018 - 22:08 uur

Hallo, ik ben Theresa Williams Na jarenlang in relatie te zijn geweest met Anderson, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te lokken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles voor drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me op, ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en alles wat hij zei was dat het hem speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo zijn we weer gelukkig samen gaan leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, een dergelijke persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: {} u kunt hem e-mailen als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of in een andere zaak.

1) Houd van spreuken
2) Lost Love Spells
3) Echtscheidingen
4) Huwelijksspreuken
5) bindende spreuk.
6) Break-up spreuken
7) Verban een overleden minnaar
8.) U wilt promotie maken in uw kantoor / Loterij-spreuk
9) wil je geliefde tevreden stellen
Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
via {}