Het duo TV Noise scoort eerste Top Song

'Remember'

Het tweetal TV Noise, oftewel Jasper Gelderblom en Jelmer ten Hoeve, hebben deze week met hun single 'Remember' de Top Song.

In 2010 begint het Utrechtse duo TV Noise met platen maken en al snel worden ze door Christina Aguilera benaderd om een remix te maken. Dit levert Jasper en Jelmer een platencontract op. Voor de single 'Remember' hebben ze een videoclip gemaakt waarin bekende Nederlanders voorbij fietsen, waaronder Eddy Zoëy, Do, Valerio Zeno, Krystl, Ruben van der Meer en onze eigen Paul Rabbering. Het nummer is ingezongen door de Britse zanger Oisín.

Bart belt met het Top Song-duo TV Noise


Switchen

Bart Arens belt tijdens Aan De Slag! met Jelmer ten Hoeve. De jongens gaan al de hele wereld over, maar het grote geluk blijft nog heel ver weg. Bart is benieuwd hoe dat komt. "Voor de duidelijk we genoten er echt van, we hadden heel veel plezier en Christina Aguilera was echt heel tof," begint Jelmer. "De muziek die we maakten was wel oké, maar het voelde niet alsof we echt muziek aan het maken waren. Daar liepen we mee vaste en kregen we een soort writers block, dus moesten we switchen." Een hele goede switch geweest, want ze zijn deze week de Top Song!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Spotify-playlist

De Top Song wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Iedere vrijdagochtend rond 9.40 uur maakt Bart Arens in Aan De Slag! de nieuwe Top Song bekend, welke een week lang extra vaak te horen is. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 Top Songs vindt.

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

STER Advertentie
STER Advertentie