Programma

Leo Blokhuis en Thomas van Luyn testen popkennis van BN’ers in Popquiz Oranje

foto: Elvin Boer
  1. Nieuwschevron right
  2. Leo Blokhuis en Thomas van Luyn testen popkennis van BN’ers in Popquiz Oranje

In aanloop naar Koningsdag voelen Leo Blokhuis en Thomas van Luyn BN’ers aan de tand over hun popkennis in Popquiz Oranje. Vier avonden lang barst de strijd los in deze nieuwe quiz vol bekende nummers uit de jaren 60 tot heden.

Popquiz Oranje is vanaf 6 april iedere zaterdag vanaf 19:05 uur te zien bij NTR op NPO1.

Popquiz Oranje

Van Doe Maar tot Froukje en van 2 Unlimited tot Typhoon. In vier afleveringen komt heden en verleden voorbij. Verschillende genres, muzieksteden, internationale successen passeren de revue in Popquiz Oranje.

De gloednieuwe quiz draait niet alleen om artiesten van eigen bodem, er schuiven ook een aantal bekende muzikanten aan. Zo was The Kik-frontman Dave von Raven 6 april te gast, speelt Goldband-zanger Milo Driessen op 20 april mee en zal Diggy Dex zijn popkennis testen in de laatste aflevering op 27 april. NPO Radio 2 is ook vertegenwoordigd met Jeroen van Inkel (12 april) en Morad El Ouakili (20 april).

De eerste aflevering gemist? Geen probleem, we hebben 'm hieronder voor je klaargezet:

Video niet beschikbaar

De Koninklijke 500

Van 22 t/m vrijdag 26 april besteedt NPO Radio 2 ook aandacht aan de Nederlandse popmuziek met een nieuwe editie van De Koninklijke 500. En jij kunt mee helpen bepalen welke nummers die week te horen zullen zijn! Stem van vrijdag 12 april 16.00 uur tot vrijdag 19 april 16.00 uur via nporadio2.nl.

Stem hier voor De Koninklijke 500

Ster advertentie
Ster advertentie