Boris live bij Ekdom in de Ochtend

Gewoon goed!

Hij stond er toch gewoon maar even op een druilerige donderdagochtend een te gek liveshowtje weg te geven: Boris!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Daar was ineens een nieuwe single van Boris Titulaer, voorheen bekend als Bo Saris of gewoon Boris. Boris, zo moeten we hem tegenwoordig gewoon noemen. Kort en krachtig en sterker terug dan ooit tevoren. De single 'Best Of Me' viel bij Gerard in de smaak en hij benoemde 'm meteen tot 5-sterren Track.

Now or never

Ook ging er meteen een uitnodiging uit om 'm live te doen. Een paar daagjes later stond Boris met een hagelnieuwe band klaar om zijn single live te doen in de NPO Radio 2-studio. Zichtbaar zenuwachtig, want het is voor Boris echt een beetje now or never.

Boris is terug! Voelt zich goed en laat de muziek voor zich spreken


Hij voelt zich sinds tijden weer lekker en alle ellende van de afgelopen tijd heeft hij van zich af kunnen schrijven. Hij is er misschien zelfs een sterker mens van geworden en laat de muziek voor hem spreken. Dat is wel spannend en dat hoorde je heel eventjes toen hij 'Best Of Me' live deed, maar daarna herpakte hij zich fantastisch. Wat een bereplaat!

Geweldige Gaye-cover!

Daarna gebeurde er iets heeeeeel moois. We kunnen niet anders zeggen. Boris coverde 'Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)' van Marvin Gaye. Altijd al een mooie plaat, maar in deze versie minstens zo mooi als het origineel. Je kon een speld horen vallen in het Radio 2-gebouw, want iedereen luisterde ademloos. Wow!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie